LEDIGE STILLINGAR
Sesongarbeid i naturbasert reiseliv i Hardangerviddahallen Restaurant
Vil du jobbe i ein tradisjonsrik og moderne restaurant med fokus på norsk matkultur i eit av dei mest besøkte attraksjonane i Hardangerfjorden?
Vi søkjer servitørar til restauranten vår, Hardangerviddahallen, for heile eller delar av sesongen frå mai til september 2026. Opplys mogleg start og slutt dato i søknaden.
Stillingstittel
Servitør
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Sesong, heltid 100%
Arbeidstid
Vakt, dagtid og kveld, alle dager
Arbeidsspråk
Norsk og engelsk
Antall stillinger
2
Vi søker deg med følgende egenskaper
· Ønske og vilje til å levere gode service- og gjesteopplevingar
· Løysingsorientert, sjølvstendig og påliteleg
· Trivest i eit hektisk og internasjonalt arbeidsmiljø
Arbeidsoppgaver
Som servitør vil du ta imot enkeltreisande og grupper frå heile verda. Det er din oppgåve, ilag med teamet i restaurant og kjøkken, å sørge for at gjestane føler seg velkomne og ivaretatt, samt skape interesse for vår matkultur. Din jobb består av servering, kassabetjening, vask og annet arbeid som faller naturleg under stillinga.
Kvalifikasjonskrav
· Gode språkkunnskapar i minimum Norsk og Engelsk
· Du har relevant erfaring frå kundeservice
· Gode kommunikasjons eigenskapar
Vi kan tilby deg
· Gode lønn etter avtale
· Ein attraktiv arbeidsplass
· Hjelp med bustad
Høyrast dette interessant ut - send oss ein søknad og CV med foto. Opplys mogleg start og slutt dato i søknaden.

