LEDIGE STILLINGAR
Konditor på Hardangerviddahallen Restaurant
Vil du jobbe i ein tradisjonsrik og moderne restaurant med fokus på norsk matkultur i eit av dei mest besøkte attraksjonane i Hardanger?
Vi søkjer konditor til restauranten vår Hardangerviddahallen for sesongen frå mai til august 2026. Opplys mogleg start og slutt dato i søknaden.
Stillingstittel
Konditor
Oppstart
Etter avtale
Type ansettelse
Sesong , heltid 100%
Arbeidstid
Vakt, dagtid, alle dager
Arbeidsspråk
Engelsk
Antall stillinger
1
Vi søkjer etter en konditor
· Du er profesjonell og kan levere mat av høg kvalitet
· Du er interessert i lokal matkultur
· Du er ansvarlig, påliteleg, og resultatorientert
· Du trives i eit hektisk og internasjonalt miljø
Ansvar:
Som konditor vil du arbeide med vårt internasjonale team, ansvarleg for å skape ein flott kulinarisk oppleving for gjestane våre. Ditt ansvarsområde gjelder lunsjmenyen, bakverk og dessert.
Kvalifikasjoner:
· Arbeid i henhold til IK mat/HACCP-rutiner
· Utdanning som konditor og/eller erfaring frå lignande arbeid
· Snakker engelsk og/eller norsk
Vi kan tilby :
· God lønn etter avtale
· ein attraktiv arbeidsplass
· Hjelp med bustad
Søknad med CV og bilde sendes på e-post merket med "konditor". Opplys mogleg start og slutt dato i søknaden.

