LEDIGE STILLINGAR

Konditor på Hardangerviddahallen Restaurant

Vil du jobbe i ein tradisjonsrik og moderne restaurant med fokus på norsk matkultur i eit av dei mest besøkte attraksjonane i Hardanger?

Vi søkjer konditor til restauranten vår Hardangerviddahallen for sesongen frå mai til august 2026. Opplys mogleg start og slutt dato i søknaden.

Stillingstittel

Konditor

Oppstart

Etter avtale

Type ansettelse

Sesong , heltid 100%

Arbeidstid

Vakt, dagtid, alle dager

Arbeidsspråk

Engelsk

Antall stillinger

1

Vi søkjer etter en konditor

· Du er profesjonell og kan levere mat av høg kvalitet

· Du er interessert i lokal matkultur

· Du er ansvarlig, påliteleg, og resultatorientert

· Du trives i eit hektisk og internasjonalt miljø

Ansvar:

Som konditor vil du arbeide med vårt internasjonale team, ansvarleg for å skape ein flott kulinarisk oppleving for gjestane våre. Ditt ansvarsområde gjelder lunsjmenyen, bakverk og dessert.

Kvalifikasjoner:

· Arbeid i henhold til IK mat/HACCP-rutiner

· Utdanning som konditor og/eller erfaring frå lignande arbeid

· Snakker engelsk og/eller norsk

Vi kan tilby :

· God lønn etter avtale

· ein attraktiv arbeidsplass

· Hjelp med bustad

Søknad med CV og bilde sendes på e-post merket med "konditor". Opplys mogleg start og slutt dato i søknaden.

Send søknad→